Senaste nyheterna

Information från styrelsen


Hej,

det händer inte så mycket så här års, förutom att Historiska RAC Rallyt startar i dagarna. Där håller vi naturligtvis tummarna för våra Svenska deltagare.

Annars så får vi hålla till godo med detta:

Här kommer 2024 års första Seedningslista. Det vill säga i vilken ordning som vi kommer att starta per klass. Listan innehåller de förare som någon gång under 2023 har deltagit i våra cuper.

Som vi tidigare har sagt så är listan ett hjälpmedel för att ingen förhoppningsvis ska bli hindrad av en framförvarande långsammare tävlande, men även att arrangörens tävlingar ska hålla ihop tidsmässigt. Så första namn per klass startar först.

Listan är som vi även här har sagt tidigare, ingen matematiskt uträknad modell utan ett hjälpmedel för oss. Den baseras på en förares framfart, och inte bara på 2023 års poängtabell.

En ny seedningslista kommer att presenteras efter första halvårets tävlingar. Så är ni missnöjda, visa oss att vi hade fel, så kommer ni högre på den nya listan.

Vi får ladda om tills vi den 27:e januari kör vår första tävling för 2024. Den arrangeras av Järbo, utanför Sandviken i Gästrikland.

Jag kan även meddela att Back & Sprintcupen kör sin första tävling den 13 april hos Eskilstuna MK. En komplett lista på B & SC tävlingar kommer
inom kort.

Hälsningar Styrelsen

Länk till seedningslistan 2024