Senaste nyheterna

Resultat efter deltävling 1


I lördags så kördes vår första vintertävling för 2023, då i Hassela i regi av SMK Hälsinge. En underbar vinterdag med strålande sol. Hela 42 Historiska bilar kom till start och med mycket utmanande vägar. Tyvärr så bröt 17 ekipage av de startande. En blandning av tekniska problem och avåkningar. 42 startande är en rejäl ökning emot 2022, och det var bara 17% som inte var medlemmar hos oss. 2023 kanske blir ett riktigt bra tävlingsår för oss trotts allt?

Klassegrar togs av Johan Elovsson, Klass 2, Lars Larsson, Klass 3, P-H Hedberg, Klass 4, Peter Carlsson, Klass 5, Lars Eriksson, Klass 6, Krister Wennman, Klass 7 samt Erik Eriksson i Klass 8.

En stor eloge till Lars Eriksson som var total snabbast med sin Opel Ascona A, respekt..

Nu ser vi fram emot Östersunds flyttade tävling Reaxcer rallyt, som flyttat sitt datum till den 25 februari. Efter denna tävling så väntar våren och dess tävlingar.

Dessa startar med en deltävling i vår Back & Sprintcup i Eskilstuna den 22 april. Lagom för en ”avrostning”. Vår nästa tävling i Rallycupen går av stapeln den 13 maj, då nere i Småländska Ryd. Mycket välkomna till dessa tävlingar.

En komplett resultatlista finner ni i bifogad Excelfil. Ser någon något fel, återkom så justerar vi filen.

Tack för Ert stora visade intresse

Styrelsen

Resultat efter tävling 1 2023