Senaste nyheterna

Resultat från Reaxcer rallyt


Hej på Er,

då var det dags att summera poäng tabellerna samt att ge lite info från helgens tävling uppe i Östersund. Reaxcer rallyt kördes i regi av Jämtlands Motorklubb i lördags. Enligt uppgifter ett riktigt vinterrally med fint väder och fina vägar. Lite moddigt på varv två men det får man ta.

Innan säsongen började så var vi lite bekymrade över hur vintern skulle bli, men med facit i hand kan vi inte vara mer är nöjda. Denna gång hade vi 33 startande bilar.

Följande klasssegrare såg vi:

Klass 2: Johan Elofsson, klass 4: Per-Henrik Hedberg, klass 5: Tommy Wikström, klass 6: Bo Karlsson, klass 7 Peter Lindblad, klass 8 Håkan Süld och i klass 9 såg vi Stefan Holmin som segrar. Stort Grattis till Er alla.

I KRC har nu Johan Elofsson tagit ledningen efter 2 raka vinster, på 20 poäng. Tvåa är Benny Erixon på 17, och trea Per-Henrik Hedberg på 10 poäng. Hedberg är en mycket bra vinterförare men har det lite jobbigt då det i år verkar vara något färre startande i den klassen, vilket i sin tur ger färre poäng.

I HRC ser vi Erik Eriksson som ledare med 19 poäng. Tvåa är K-O Öhlmin, och Bo Karlsson som delar på placeringen med 18 poäng. Fortfarande lite glest med startande i klass 7.

Tommy Wikströms prestation stack ut med en total 7:e plats, och även Håkan Sülds totala 6:e plats imponerar. Bra jobbat.

Nu laddar vi främst för Back& Sprint cupens tävling i Eskilstuna den 22 april, följt av Vilda Ryd racet i Ryd den 13 maj.

Nedan finner Ni en totallista i Excelformat,

Tack till alla tävlande, och fortsättning följer.

Styrelsen

Länk till resultat efter två deltävlingar